مجموعه غذاها و سبزی ها
دلمه كلم برگ
مواد لازم :
1 – كلم برگ درحدود 2 كيلو
2 – گوشت چرخ كرده 500 گرم
3 – سبزي دلمه نيم كيلو
4 – پيازسرخ كرده 4 تا5 قاشق سوپ خوري
5 – روغن كنجد 150 گرم
6 – رب انار خانگي يك قاشق غذاخوري
7 – آبغوره دو تا سه قاشق سوپ خوري
8 – نمك و فلفل و زرد چوبه به مقداركافي
طرز تهيه :
پياز را خرد و با روغن كنجد سرخ ميكنيم تا طلايي رنگ شود ، بعد گوشت را داخل پياز ميريزيم و بهم ميزنيم تا كمي سرخ گردد و آب گوشت هم كشيده شود ، آنگاه رب انار را در دو ليوان آب حل ميكنيم و داخل گوشت ميريزيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و آبغوره را اضافه ميكنيم و ميگذاريم گوشت آهسته بجوشد و آبش كشيده شود ، سبزي را ريز خرد ميكنيم و با مايه گوشت مخلوط ميكنيم و بهم ميزنيم و ميگذاريم به روغن بيفتد.
برگهاي كلم را جدا ميكنيم و در آبنمك يكي دو جوش ميدهيم تا برگها نرم شوند برگهاي بزرگ را دولا ميكنيم و برگهاي كوچك را دوتا دوتا داخل هم قرار ميدهيم و از مايه دلمه يك قاشق سوپخوري داخل برگ ميريزيم و آن را مانند بقچه محكم ميبنديم دلمههاي اماده شده را درون ظرف ميچينيم و مقدار كمي آبجوش ميريزيم و در حرارت ملايم ميپزيم تا آب دلمه كاملاً كشيده شود.